Om os

Tømrerentreprisen A/S har eksisteret siden 1978, hvor det blev grundlagt af Lars Christensen og Henning Pedersen.

Tømrerentreprisen A/S har gennem årene udført alt inden for tømrerarbejde, storentrepriser og hovedentrepriser for private, det offentlige og erhvervskunder.

I en periode i 1980’erne producerede firmaet plasticvinduer på adressen, hvor firmaet stadig har kontor , værksted og lager. Efter nogle år hvor Lars Christensen drev Tømrerentreprisen A/S alene, overdrog han i 2008 ejerskabet til Torben Lund og Vagn Hansen.

De er stadig en del af firmaet selvom ejerskabet i 2015 blev overtaget af brødrene Claus, John og Peter Rydahl. Det nye ejerskab har bragt ny energi, netværk og muligheder for firmaet, så firmaets udvikling kan fortsætte i mange år, hvor aktiviteterne stadig er med basis i tømrerarbejder og hovedentrepriser for private, offentlige og erhvervskunder.

Hovedentrepriser kræver planlægning, fokus og gode udførende håndværkere. Derfor kan vi tilbyde erfarne byggeledere med byggestyringen i fokus og med blik på samarbejde mellem alle byggesagens parter, så bygherren får det ønskede resultat til tiden. Et godt samarbejde og planlægning er en essentiel del af vores erhverv, og derfor har det vores største opmærksom fra start til slut i byggeriet. Vi har godt kendskab til lokalområdet og samarbejder med mange håndværksfag i Halsnæs og Nordsjælland, og vi anvender generelt gode danske firmaer. Dermed sikrer vi høj kvalitet i vores arbejder, som altid afleveres til tiden. Under referencer kan I se nogle af vores udførte projekter.

Lokalområdet

Livet i Halsnæs Kommune er rigt og mangfoldigt. Året rundt er børn, unge og voksne engagerede i aktiviteter og oplevelser, der inspirerer, udvikler og udfordrer. 

TØMRERENTREPRISEN A/S ønsker sammen med forenings- og kulturlivet, at skabe oplevelser og livskvalitet for borgere og tilrejsende året rundt.

I øjeblikket støtter vi:

Ejere

I 2015 er ejerskabet blevet overtaget ligeligt af brødrene Claus, John og Peter Rydahl.

Alle med rødder i Halsnæs lokalområde, og alle med flere års erfaring i tømrer- og entreprenørbranchen. Ejerskabet har bragt ny energi, netværk og muligheder for firmaet, så firmaets udvikling kan fortsætte i mange år.

Alle er godt forankret i det lokale foreningsliv og vil i fremtiden fortsat bidrage til udviklingen af lokalområdets forenings- og kulturliv.

Medarbejdere

Tømrerentreprisen A/S har et stærkt hold af medarbejdere.

Holdet tæller pr. 25. September 2019 et stærkt team på 50 personer, heraf 7 lærlinge, samt byggeledere og kontorpersonale.

Vi har også en velfungerende blik-afdeling.

Størstedelen af holdet er fra Halsnæs lokalområde, og flere har mange års erfaring i firmaet.

Vi sætter stor pris på vores medarbejdere og håber I vil gøre det samme når de udfører jeres projekter.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.