Mission & Vision

Tømrerentreprisen A/S forstår betydningen af vores kunders tilfredshed. Siden 1978 har vil aldrig forsømt vores pligt at imødekomme dette behov! Vores mission er at producere enkelte og brugervenlige løsninger til alle vores kunder. For at det kan lykkedes tilstræber vi altid at overgå forventningerne i kunde-og kvalitetsservice ved at være opmærksomme på detaljerne.
I 2015 er ejerskabet blevet overtaget ligeligt af brødrene Claus (diplombygningsingeniør) John (Tømrer) og Peter Rydahl (diplombygningsingeniør) som alle har flere års erfaring inden for tømrer- og entreprenørbranchen inkl. håndtering og projektledelse samt hoved, total-og fagentrepriser.

Vores personale består af medarbejdere med lang anciennitet der er uddannet i deres fag og mange har været hos os siden deres læretid.

Takket disse inspirerende, kloge og effektive medarbejder kan TØE A/S tilbyde sine kunder- og samarbejdspartner en ekstraordinær byggeoplevelse. Vores ønsker er at innovere branchen og betjene vores kunders behov.

Succes for os, er glæde i hverdagen med organisk vækst, og bidrage til en verden vi ønsker at leve i, siger en meget stolt John Rydahl, adm. Direktør hos Tømrerentreprisen A/S.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.