Kenneth Dahl

Kenneth Dahl, Tømrerentreprisen A/S

Ansat hos Tømrerentreprisen A/S 1. februar 2018
Jeg havde dengang problemer med mine skuldre og min venstre albue.
Kort tid efter min ansættelse, kom jeg på en større byggeplads i Roskilde, hvor opgaverne var meget tunge og oppe i højden, hvilket forværrede mine smerter.
Jeg blev sygemeldt i omkring 1 måned. Under min sygemelding var jeg i løbende kontakt med Tømrerentreprisen A/S. De spurgte om det ikke var en ide, at jeg i stedet for kom ud og kørte service, da det ikke er monotone bevægelser med gentagende tunge løft, hvilket passede bedre til mine helbredsmæssige problemer.
Herefter blev jeg raskmeldt og startede op med fuld tid. Før og under min sygemelding,
gik jeg til udredning og behandlinger med botox i albuen, og fik samtidig blokader i skuldrene og fysioterapi.
Da min hustru er ansat i jobcentret, fik jeg den nødvendige viden om muligheden for at søge en § 56 aftale, hvilket Tømrerentreprisen A/S også syntes var en rigtig god ide.
Det betød at jeg ikke havde nær så meget dårlig samvittighed, overfor mit arbejde og kollegaer, når jeg var nødt til at blive hjemme, de dage hvor mine smerter blev for stærke, eller når jeg skulle til behandling.
At køre service passede meget bedre til mit helbred, men da mine smerter fortsat blev forværret, blev jeg efterfølgende opereret i venstre skulder i april 2019, hvilket medførte en længerevarende sygemelding på 3 måneder.
Under sygemeldingen, fik Tømrerentreprisen A/S mig til at føle mig tryg i min ansættelse.
De opfordrede mig til at komme på løbende besøg, og derved holde en kontakt med mine kolleger, som så løbende spurgte ind til hvordan det gik med mig.
Jeg følte mig på intet tidspunkt presset i forhold til opstart, og da jeg følte mig klar, før end forventet, kontaktede jeg mine chefer og spurgte om jeg kunne starte delvist op, hvilket de var meget positive overfor.
Herefter startede jeg op på nedsat tid og med mange skånehensyn i forhold til de opgaver jeg kunne udføre. Jeg følte mig hele tiden tryg i forhold til, at mine kollegaer udviste forståelse, også når jeg ikke kunne udføre en opgave, og i forhold til at jeg ikke umiddelbart, ville blive opsagt.
Jeg gik sideløbende til genoptræning og havde fortsat fraværsdage i forhold til smerter i mine skuldre og albue. Jeg er nu ovenpå efter min operation, og jeg har fået det meget bedre i både mine skuldre og albuen. Jeg har færre og færre sygedage og mine skånehensyn er mindsket betragteligt. Jeg er fortsat sikker på at muligheden for at køre service, har betydet at jeg stadig kan arbejde som tømrer, som er det fag jeg brænder for.
Mine oplevelser i håndværkerfaget er, at der ofte ikke er mulighed og en social bevidsthed til at støtte folk, og fastholde dem i deres ansættelser.
Jeg er meget taknemmelig for, at jeg fik ansættelse i Tømrerentreprisen A/S, som jeg føler et nært forhold til, på trods af min korte ansættelse. Jeg er bevidst om, at hvis jeg var blevet opsagt grundet mit helbred, kunne det have medføre en social deroute for både mig og min familie, og jeg er meget taknemmelig for de chancer og muligheder jeg har fået.
Med venlig hilsen
Kenneth Dahl

Seneste private Historier

Gustav Ægidius

Gustav Ægidius, Tømrerentreprisen A/S Startede 8. August 2016 som Tømrerlærling hos Tømrerentreprisen A/S Jeg var ikke typen som befandt mig godt i folkeskolen, og derfor ofte rodede mig ud i

Lære mere

Mathis Hansen

Ansat hos Tømrerentreprisen A/S siden 2009 Jeg har været hos Tømrerentreprisen A/S i snart 10 år. Samtlige 10 år har jeg været utrolig glad for mit arbejde. En skæbnesvanger dag

Lære mere

Kenneth Dahl

Kenneth Dahl, Tømrerentreprisen A/S Ansat hos Tømrerentreprisen A/S 1. februar 2018 Jeg havde dengang problemer med mine skuldre og min venstre albue. Kort tid efter min ansættelse, kom jeg på

Lære mere
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.