Gustav Ægidius

Gustav Ægidius, Tømrerentreprisen A/S

Startede 8. August 2016 som Tømrerlærling hos Tømrerentreprisen A/S

Jeg var ikke typen som befandt mig godt i folkeskolen, og derfor ofte rodede mig ud i ballade.
Jeg blev ekskluderet fra flere skoler. Jeg har ADHD på højt plan, så der skulle hele tiden ske noget, og det var ikke altid, at jeg foretog de rette valg.
Jeg blev herefter tilknyttet en kontaktperson fra Halsnæs kommune, og det var helt klart en stor hjælp og øjenåbner for mig. Her tænkte jeg, at hvis det er en seriøs fremtid jeg søger, så er det nu at skeen skal over i den anden hånd.
Jeg står på daværende tidspunkt som en ung 15-årig der ikke har gået i skole siden 7.Klasse, og dermed mangler en 9.Klasses afgangs eksamen.
Min kontaktperson og jeg begynder herefter så småt at søge praktikpladser. Da jeg vidste, at det skulle være indenfor et håndværk, så søgte vi på en masse autoværksteder, og håndværker firmaer fra forskellige steder i Frederiksværk, men desværre altid med samme resultat. Ingen vil give mig en chance, så det var lidt op ad bakke.
Men lykken skulle snart vende for mig. Det viser sig nemlig, at min kontaktperson hos Halsnæs kommune spiller fodbold med en af ejerne hos Tømrerentreprisen A/S, og de ville gerne give en ung mand en chance.
Herefter sættes et møde op, og efter dette rigtig positive og konstruktive møde ender det så med, at jeg skal prøve og arbejde hos Tømrerentreprisen A/S i 3 dage om ugen, og derudover gå i specialskole 2 dage om ugen.
Det går rigtigt godt, og jeg får efter en periode stukket en gulerod op foran næsen, med lovning om en læreplads, hvis jeg klarer en 9.Klasses afgangseksamen. Det lykkedes mig, at få min afgangseksamen, og jeg starter herefter i lære hos Tømrerentreprisen A/S den 8. August 2016. Jeg er enormt glad for mit nye liv / job, og resultaterne udebliver da heller ikke. Jeg får lutter topkarakterer i samtlige skole forløb på håndværkerskolen. Jeg er færdigudlært som tømrer til marts 2020.
Takket være min kontaktperson hos Halsnæs kommune, og takket være Tømrerentreprisen A/S står jeg nu i dag som en 19-årig næsten færdigudlært tømrersvend, og med egen lejlighed. Jeg er ovenud lykkelig og taknemlig for denne enestående chance, og føler også selv, at jeg har taget den, og levet fuldt ud op til forventningerne.
Moralen er, at selv om en masse andre mennesker siger, at du aldrig vil komme på den rette hylde, så er der altid et lys for enden af tunnelen. Tro, vilje og den rette indstilling kan som bekendt flytte bjerge.
Gustav Ægidius

Seneste private Historier

Gustav Ægidius

Gustav Ægidius, Tømrerentreprisen A/S Startede 8. August 2016 som Tømrerlærling hos Tømrerentreprisen A/S Jeg var ikke typen som befandt mig godt i folkeskolen, og derfor ofte rodede mig ud i

Lære mere

Mathis Hansen

Ansat hos Tømrerentreprisen A/S siden 2009 Jeg har været hos Tømrerentreprisen A/S i snart 10 år. Samtlige 10 år har jeg været utrolig glad for mit arbejde. En skæbnesvanger dag

Lære mere

Kenneth Dahl

Kenneth Dahl, Tømrerentreprisen A/S Ansat hos Tømrerentreprisen A/S 1. februar 2018 Jeg havde dengang problemer med mine skuldre og min venstre albue. Kort tid efter min ansættelse, kom jeg på

Lære mere
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.