Tømrerentreprisen A/S sponsorere nye kondisko til Julemærkehjemmet

Nye kondisko til Kildemose-børnene

Tre lokale erhvervsdrivende har sponsoreret fodtøj til børnene på julemærkehjemmet, Kildemose.

“Det er da rigtig rart, at der nogen der lægger mærke til os, og samtidig er det da dejligt, at få sådan en gave”.

Ordene kommer fra 11-årige Mikkel der sammen med 20 andre friske børn fra julemærkehjemmet Kildemose, var gået en tur til Frederiksværk tirsdag eftermiddag, nærmere betegnet Sports-forretningen KM Sport i Nørregade, Frederiksværk.

“De står mit hjerte nær”

Grunden for turen til gågaden var ganske speciel. Tre lokale erhvervsdrivende – KM Sport, DeNova og Tømrerentreprisen A/S var i treenighed gået sammen for at sponsorere løbesko til alle børnene fra Kildemose, så der blev prøvet løbesko til den helt store guldmedalje:

“Hvem i lokalområdet har ikke mødt børn fra Kildemose komme gående, løbende eller cyklende, jeg har altid haft den største respekt for disse unge mennesker og har også tidligere støttet op omkring tiltag til fordel for julemærkehjemmet, de står mit hjerte nær”, fortæller Kasper Kristoffersen, indehaver af KM Sport i forbindelse med donationen af løbeskoene.

Senere på året vil også børnene på julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde få glæde af nye løbesko. I alt er der tale om op til 80 par løbesko som bliver doneret til piger og drenge på de to julemærkehjem.

Bruges hver dag

Og der skal godt fodtøj til, når børnene brænder energi af i løbet af deres ophold på Kildemose:

“Jamen børnene skal have noget ordentligt fodtøj, løbe/kondisko bliver brugt hver eneste dag, hvad enten det gælder løbeture i skoven, morgenture eller gåture i al almindelighed, og sådan en gave som denne betyder rigtig meget for alle børnene”, fortæller Heidi Westberg, pædagog på julemærkehjemmet Kildemose.