Lokale virksomheder rejste penge til Julemærkehjemmet

Støt & Spis på autoværkstedet

Lokale virksomheder rejste penge til Julemærkehjemmet

Undal Autoservice lagde i torsdags lokaler til et Spis & Støt arrangement for alle i Halsnæs, med det formål at samle penge ind til det lokale Julemærkehjem sammen med flere andre virksomheder.

Denne aften forvandledes autoværkstedet til et spisested som lagde hus til et initiativ fra flere af områdets virksomheder. Og værkstedet var fyldt til bristepunktet. Op mod 70 mennesker havde meldt sig til arrangementet, hvor ca. halvdelen af billetprisen på 175,- kr. gik til fordel for det lokale Julemærkehjem Kildemose.

Samarbejde mellem virksomheder gav pote

”Vi er meget stolte over resultatet og fremmødet. Det er en hjertesag for både os og de deltagende virksomheder, at støtte det lokale liv og der er blevet løftet i flok, for at kunne stable arrangementet på benene", siger Anders Boas Larsen, der er medindehaver af Undal Autoservice, der er en af hovedarrangørerne.

Mens nogle virksomheder har bidraget med materialer eller arbejdskraft har andre bidraget med mad.

Stark donerede materialer til det specielle buffetbord, der skulle ligge hen over en af værkstedets lifte, mens Tømrerentreprisen A/S donerede tømmerarbejdet til at få det lavet.

Skjold Burne stod for vinen, mens Vipsen stod for den symfoni af tapas, der vakte stor begejstring hos de fremmødte. Og Fuglehal Landbrug og Gårdbutik bidrog også til bordet med lækre specialiteter og ikke mindst et lille foredrag omkring dem.

Viden, underholdning og succes

Og det var ikke kun virksomhederne, der delte deres historier.

Forstanderen for Julemærkehjemmet Kildemose Birgitte Dybkjær, der glæder sig over initiativet, kom og fortalte, om den vigtige rolle som stedet spiller i mange børns liv.

Men det var ikke alt sammen alvor og ny viden, for det handlede naturligvis også om at hygge sig og tale sammen, og det skete til toner fra Bjørn Holmegaard, der stod for den musikalske underholdning.

”Man kan roligt sige, at arrangementet har været en succes, og det bliver ikke sidste gang vi gør det. Vi har ikke fået gjort regnskabet endeligt op i talende stund, men vi nærmer os nok 7000-8000 kr. da Tømrerentreprisen A/S også overraskede ved at donere et kontant beløb", siger Anders Boas Larsen.