I fleksjob hos Tømrerentreprisen A/S

I fleksjob hos Tømrerentreprisen A/S

Michael Grønlund Larsen, 55 år.

August 2018 startede jeg i fleksjob hos Tømrerentreprisen A/S.

Et job som kom i stand, da jeg selv kontaktede en af ejerne John Rydahl ang.: lidt fodboldsnak.

John og jeg fik hurtigt vendt samtalen til, om jeg ikke havde lyst til at starte i fleksjob hos Tømrerentreprisen A/S.

Det skulle ikke tage mig lang tid, at takke ja til denne enestående chance og fornemme tilbud.

Min historie:

Jeg har altid været i job, siden jeg forlod skolen i 1981.

1½ år som arbejdsdreng i et tømrerfirma, 6 ½ år i Livgarden, samt 25 år hos Norddata / IBM.

Jeg har af flere omgange haft problemer med dårlig ryg, og i juni 2011 blev jeg opereret for min første diskusprolaps.

Det holdt kun i 6 måneder, så kom den næste diskusprolaps, som blev opereret væk i december 2011.

Rygproblemerne gjorde, at jeg fremover ikke kunne arbejde fuldtid. Jeg prøvede af flere omgange, at gå op og ned i tid, for at tilpasse mig hvad ryggen kunne klare, men desværre uden held.

Februar 2015 blev jeg afskediget hos IBM, hvilket jeg absolut ikke var ked af, da jeg ikke længere kunne leve op til IBM’s arbejdskrav, samt egne personlige ambitioner pga. min meget skiftende arbejdstid.

Så kom der en svær tid, hvor jeg ikke arbejdede i mange måneder, og skulle igennem et til tider tungt og frustrerende forløb hos Halsnæs kommune, inden jeg blev verificeret til fleksjob med skånebehov.

Det var en ny og til tider svær situation, fordi jeg havde haft et fast arbejde de sidste 34 år, og så lige pludselig sad i venteværelset hos Halsnæs kommune, og ventede på en sagsbehandler.

Jeg var igennem adskillige sagsbehandlere uden, at kunne få den rette ørenlyd, hvilket til tider kunne få mig lidt op i det røde felt. Men dette var absolut ikke løsningen, så jeg anmodede endnu engang om en ny sagsbehandler.

Dette var en rigtig god ide, da den nye sagsbehandler både lyttede empatisk til hvad jeg fremførte, og samtidig virkede meget forstående for min situation. Endelig kom der lidt skred i tingene, og jeg forklarede at jeg allerede havde et job på hånden, men ”bare” skulle godkendes til fleksjob først. Indenfor de næste par måneder var jeg til 3 møder på kommunen og pludselig var fleksjobbet en realitet.

Jeg startede i mit nye fleksjob 1. september 2015, og var der til starten af 2018.

Februar 2018 var den så gal med ryggen igen, og jeg fik fjernet endnu en diskusprolaps, hvorefter jeg også fik lavet en stivgørende operation i lænden, hvor de satte et par kiler ind med 4 store skruer.

Det var en rigtig hård omgang både psykisk og fysisk, men her var kommunen meget forstående, og jeg skulle endelig tage den tid der skulle til for, at komme helt ovenpå igen.

Jeg startede som tidligere nævnt i fleksjob hos Tømrerentreprisen A/S August 2018, hvor jeg udfører administrative opgaver, såsom vedligeholdelse af hjemmesiden, opdatering af sikkerheds dokumenter, samt opfølgning på den nye persondatalovgivning. Alt sammen tilpasset med skånebehov, så jeg ikke ryger tilbage på operationsbordet.

Jeg er rigtig glad i mit nye job, og har fået en masse fantastiske nye kolleger, som bare gør hverdagen helstøbt igen, så man ikke bare sidder der hjemme og spekulerer over hvad der skal ske i fremtiden.

Ligegyldigt hvor tungt og træls et langt syge / handlingsforløb kan være hos de offentlige instanser, så er der altid lys for enden af tunnelen, hvis man kan og vil kæmpe lidt for det. Man kan godt føle, at bureaukratiet er uoverskueligt ind imellem, men igen-igen skal fanen holdes højt, man skal være positiv og man skal have tålmodighed.

Michael Grønlund

Vagn Hansen’s 40 års jubilæum

Vagn Hansen kunne  Onsdag den 16. januar 2019 fejre sit 40 års jubilæum hos Tømrerentreprisen A/S.

Vagn blev fejret med manér med en frokost på Bryghuset, sammen med sit sjak og personer fra administrationen.

Vagn Hansen har været med fra den spæde start hos Tømrerentreprisen. Vagn var sågar den første som blev ansat som tømrersvend.

En fantastisk og imponerende bedrift.

Vagn Hansen har også tidligere været medejer sammen med sin kollega Torben Lund indtil 2015,

hvor de videregav tøjlerne og ejerskabet til Claus, John og Peter Rydahl. 

Vagn er stadig et stort aktiv i virksomheden, og en respekteret og vellidt person.

Kæmpe tillykke med 40 års jubilæet.

Virksomhedspraktik

Virksomhedspraktik

Virksomhedspraktik hos Tømrerentreprisen A/S

Tømrerentreprisen A/S har af flere omgange haft glæde af virksomhedspraktikanter, som også selv har udtrykt glæde over opholdet.

Hvis vi som virksomhed kan hjælpe en borger med, at få hverdagen til at virke mere meningsfyldt, samt give nye muligheder for fremtiden, så giver det jo helt klart en positiv genlyd i begge lejre.

Det kan nemlig være rigtig tungt, at sidde fast i systemet uden arbejde, så denne mulighed er et rigtig godt pusterum, hvor man igen føler, at man udretter noget konstruktivt.

En praktikperiode kan vare fra 4 – 13 uger, alt efter hvilken form for ydelse praktikanten er på hos Kommunen.

Tømrerentreprisen A/S har allerede haft adskillige personer i virksomhedspraktik, som er kommet i stand gennem god og gensidig kommunikation med Halsnæs Kommune.

En af solstrålehistorierne er, at en af praktikanterne faldt så godt til i firmaet, at vedkommende den dag i dag har været på lærlingekontrakt i godt 2 år, og vi er rigtig glade for personen, som også nyder rigtig godt af denne opståede mulighed.

Fantastisk “Stålmand” arrangement

Frederiksværk Stålmand 2018

Det storslåede arrangement blev igen udført med mange fantastiske præstationer.

Unge som gamle deltog og havde en fantastisk dag, trods strabadserne.

Tømrerentreprisen A/S var igen med som sponsor,

og udmærkede sig især med en flot målportal, se billeder.