Hovedentrepriser

Tømrerentreprisen A/S tilstræber at være Halsnæs Kommunes foretrukne samarbejdspartner, når lokalområdet skal udbygges eller renoveres. Men selvom vi har lokale rødder i Halsnæs udfører vi stor- og hovedentrepriser generelt for alle nordsjællandske kommuner, erhverv og boligforeninger. Så hvis I har opgaven, så er vi klar til at give et seriøst tilbud og gøre et samarbejde muligt. Vi udfører hovedentrepriser både i licitation eller direkte aftaler med jer.

Hovedentrepriser kræver planlægning, fokus og gode udførende håndværkere. Derfor kan vi tilbyde erfarne byggeledere med byggestyringen i fokus og med blik på samarbejde mellem alle byggesagens parter, så bygherren får det ønskede resultat til tiden. Et godt samarbejde og planlægning er en essentiel del af vores erhverv, og derfor har det vores største opmærksom fra start til slut i byggeriet.
Vi har godt kendskab til lokalområdet og samarbejder med mange håndværksfag i Halsnæs og Nordsjælland, og vi anvender generelt gode danske firmaer. Dermed sikrer vi høj kvalitet i vores arbejder, som altid afleveres til tiden.
Under referencer kan I se nogle af vores udførte projekter.