Nominering til Nordsjællands Erhvervspris 2018

Nordsjællands Erhvervspris 2018

Nordsjællands Erhvervspris uddeles i et samarbejde mellem Nordea og Frederiksborg Amts Avis.

Nordea i Nordsjælland uddeler i samarbejde med Frederiksborg Amts Avis en erhvervspris til en virksomhed i området, der har gjort sig særligt bemærket i forhold til vækst, udvikling og fastholdelse af medarbejdere og aktiviteter i Nordsjælland. Kandidaterne indstilles til priskomiteen, der består af lokale erhvervsfolk, som blandt de indstillede virksomheder udvælger den endelige modtager af prisen. I Nordsjælland er der mange gode og spændende virksomheder, og der blev i år nomineret 18 rigtig gode kandidater til prisen.

Det glæder os at kunne fortælle jer, at jeres virksomhed var blandt de nominerede, uden dog at blive den endelige modtager af prisen, men selve nomineringen kan i være rigtig stolte af, da det er blandt mange rigtig gode virksomheder i Nordsjælland.

Et flot arrangement på Lousiana, "Museum for moderne kunst", startede med et let traktement, og derefter uddeling af prisen, som vi desværre ikke vandt i år, men var stolte og beærede over, at være nomineret til, som en af 18 virksomheder i Nordsjælland.

Derefter afholdt en chefanalytiker fra Nordea et indlæg om den aktuelle økonomiske situation.

Og som afslutning på arrangementet holdt USA-korrespondent Johannes Langkilde, et underholdende foredrag om valget af Donald Trump som amerikansk præsident.

 

Her er PWC’s baggrund for nomineringen af Tømrerentreprisen A/S

 

Tømrerentreprisen A/S har eksisteret siden 1978 og blev i sommeren 2015 overtaget af brødrene Claus, John og Peter Rydahl fra Halsnæs Kommune.

De tidligere ejere Torben Lund og Vagn Hansen arbejder stadig i firmaet.

Det nye ejerskab har bragt ny energi, netværk og muligheder i markedet for Tømrerentreprisen A/S som følge af brødrene Rydahls erfaring og viden om byggebranchen gennem mange år.

Siden overtagelsen i sommeren 2015 har brødrene Rydahl vendt underskud og tilbagegang til betydelig vækst i produktion, indtjening og beskæftigelse.

Bruttofortjeneste er forøget med ca. 250 %

Overskud er forøget med ca. 570 %

Antal medarbejdere fra Halsnæs-området er forøget med ca. 150 %

Tømrerentreprisen A/S er i dag den største Tømrer- og entreprenørvirksomhed i Halsnæs Kommune og udfører i dag både hovedentrepriser, fagentrepriser og serviceopgaver for kommunen, erhverv, boligforeninger samt private.

Opgaverne udføres både i Halsnæs Kommune og hovedstadsområdet og med flot evaluering fra byggeherrer i Byggeriets Evaluering 3 A'er og i B.

Hovedpunkter i udviklingen siden brødrene Rydahls overtagelse af Tømrerentreprisen:

Antal medarbejdere fra lokalområdet er væsentligt forøget.

Tømrerentreprisen A/S har fået viden og erfaring, som kan anvendes til udførelse af både større og mindre byggeopgaver i Halsnæs Kommune og andre kommuner.

Tømrerentreprisen A/S bidrager til reduktion af pendling af både medarbejdere og byggevirksomheder mellem Halsnæs Kommune og hovedstaden i øvrigt.               

Tømrerentreprisen A/S bidrager til udviklingen af lokalområdet og støtter op om mere end 15 lokale foreninger inden for sport samt kulturaktiviteter.

Tømrerentreprisen A/S' økonomiske nøgletal har udviklet sig over landsgennemsnittet og er i dag i den bedste del af branchen.

Tømrerentreprisen A/S har tilført Halsnæs nogle kompetencer som bidrager til videreudvikling af området og herudover igangsat flere nye boligprojekter.

Det har været et succesfyldt generationsskifte til fordel for både ældre generation, yngre generation, gamle og nye medarbejdere fra lokalområdet samt hele Halsnæs Kommune herunder kunder og samarbejdspartnere til Tømrerentreprisen A/S.